0720 96 96 96

Detalii și
comenzi

Program >> luni - vineri

Comenzi >> 08:00 - 14:00 |livrări >> 11:00 - 15:00

+ LIVRARE

Dorința noastră este de a oferi clienților diversitate pentru masa de prânz. Comandând meniul zilei, ai mereu garanția că este gătit proaspăt și livrat exact la momentul potrivit. În fiecare zi pregătim altceva, în funcție de ce ingrediente proaspete găsim. O masă caldă, la un preț accesibil!

De luni până vineri: comenzile pot fi preluate în intervalul 08:00 – 14:00, iar livrările se vor efectua în intervalul 11:00 – 15:00.

+ ABONAMENTE

Prin serviciul de abonamente, oferim un instrument mai puternic de planificare nutrițională. Meniurile sunt realizate în colaborare cu medici nutriționiști pentru a oferi echilibru caloric și de micro / macro nutrienți, fără a face compromis privind gustul. Scutește foarte mult timp și energie pentru masa de prânz. Programezi în avans și știi în fiecare zi ce primești, câte calorii, proteine, carbohidrați și grăsimi consumi.

+ CATERING

Echipa noastră este pregătită să ofere și servicii complete de catering pentru diverse evenimente. Contactează-ne din timp ca să alegem preparatele împreună și să pregătim totul așa cum iți dorești. Gustări reci și calde, supe, mese în stil bufet și deserturi, toate făcute cu bun gust.