0720 96 96 96

Detalii și
comenzi

Program >> luni - vineri

Comenzi >> 08:00 - 14:00 |livrări >> 12:00 - 15:00

Despre noi

Dorința noastră este de a furniza cel mai bun serviciu de livrări din Suceava, cu meniuri special gândite nutrițional și din ingredientele cele mai bune. Echipa nucleu are experiență în industria HoReCa și în domeniul curățeniei profesionale, din acest motiv considerăm cele mai ridicate exigențe de calitate.


Avantajul unei mese de prânz calde, accesibile și fără griji este economie de timp și energie!

Ingredientele noastre

Secretul unei mese delicioase pornește de la alegerea ingredientelor. Pentru că nu avem un meniu fix, avem libertatea de a găsi cele mai bune ingrediente și în funcție de asta să propunem o masă cu adevărat delicioasă. Suntem foarte atenți la tot ce cumpărăm și toate sursele sunt verificate. Preferăm ingrediente preponderent locale și de sezon, toate din surse ecologice.

Tehnologie în bucătărie

Bucătăria noastră este utilată cu cele mai moderne echipamente profesionale pe care le-am achiziționat cu ajutorul programului de finanțare Romania Start-up Nation. Tehnologia pe care o folosim ne permite să oferim calitate constantă, fără diferențe între porții. De asemenea, mereu vom fi siguri că alimentele sunt preparate corect, fără a fi gătite prea puțin sau în exces. După fiecare zi echipa noastră are în program curățenie și mentenanță, pentru ca bucătăria să funcționeze mereu la capacitate optimă.